Logo Facebook Logo Twitter Logo Pinterest Logo Tripadvisor
Homepage nl | fr | en

Eindejaarsevent 2018

Terug

 

Het jaar loopt alweer ten einde en dat moet gevierd worden! Naar jaarlijkse traditie organiseren we in het ECC een eindejaarsevent op zaterdag 15 december 2018 om 20u.

 

We starten de avond met een commentaar bij het voorbije jaar in woord en cartoons. Ook 2018 zal een jaar zijn om niet snel te vergeten. De eindejaarsconference wordt dit jaar gehouden door AAaRGh (Mario De Koninck). Je komt ook te weten wie AAaRGh opvolgt als onze huiscartoonist en we stellen je het jaarprogramma voor 2019 voor.

 

Daarna is het tijd om op een feestelijke manier afscheid te nemen van het voorbije jaar met een uitgebreide eindejaarsreceptie met stijlvolle hapjes en drankjes.

 

Toegang: 13 Euro per persoon.

Ben je individuele vriend van het ECC dan betaal je slechts 8 Euro voor één persoon. Ben je duo- of vip-vriend dan mag je met 2 personen komen voor 16 euro.

 

Maak gebruik van het elektronisch inschrijvingsformulier of neem contact op met een van onze bestuursleden om je aanwezigheid te bevestigen. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE48 0682 2974 4527 van de VZW Euro-kartoenale Kruishoutem.

 

 

Voornaam * Vergeet je voornaam niet in te vullen

Naam * Vergeet je naam niet in te vullen

Aantal personen * Vul het aantal personen in

Formule

 

E-mail * Vergeet je e-mailadres niet in te vullenVul een geldig e-mailadres in aub

Opmerking