Logo Facebook Logo Twitter Logo Pinterest Logo Tripadvisor Logo Instagram
Homepage nl | fr | en

Voorbije tentoonstellingen - ALESSANDRO GATTO - overzichtstentoonstelling

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Delen via mail

Terug

Van 06 januari tot 16 maart 2008

Gatto werd geboren in 1957 in Castelfranco in de buurt van Venetië waar hij nog altijd woont. Als ontwerper en schilder werkte hij voor bedrijven en instellingen in Italië, U.S., Canada, Argentinië, Mexico, Algerije, Groot-Britannië, Griekenland, Duitsland ...

 

Sinds 1985 maakt hij illustraties en humoristische tekeningen. Hij won talrijke eerste prijzen in internationale cartoonwedstrijden, onder andere in Umoristi a Marostica, Tolentino, Eurohumor, International Editorial Cartoon Competition Ottawa, Kozuchow (Polen), Boechout ...

 

Dit jaar won hij de eerste prijs in Knokke-Heist, Hyderabad (Indië) en Teheran, en prijzen in Legnica (Polen), Kolasin (Montenegro), Portocartoon, Istanbul, Gallarate (Italië) en Beijing.

 

Gatto is een van de succesrijkste cartoonisten van het ogenblik in Europa. Zijn tekeningen zijn echte kunstwerkjes. Een niet te missen tentoonstelling!!!

 

Neem al maar eens een kijkje op www.alessandrogatto.com.

 

De tentoonstelling wordt geopend op 4 januari om 20u in aanwezigheid van Alessandro Gatto. Hij is te bezoeken van 6 januari tot en met 16 maart 2008 in het ECC – Brugstraat – 9770 Kruishoutem, elke zondag van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur.