Logo Facebook Logo Twitter Logo Pinterest Logo Tripadvisor
Homepage nl | fr | en

Eindejaarsevent 16 december 2017

Terug

Het jaar loopt alweer ten einde en dat moet gevierd worden! Naar jaarlijkse traditie organiseren we in het ECC een eindejaarsevent op zaterdag 16 december 2017 om 20u.
 
We starten de avond met een commentaar bij het voorbije jaar in woord en cartoons. 2017 zal een jaar zijn om niet snel te vergeten: de Brexit, 1 jaar Trump, kernwapens in Noord-Korea, een nakende burgeroorlog in Spanje, bosbranden en orkanen en nog zoveel meer. De eindejaarsconference wordt dit jaar gehouden door O-Sekoer (Luc Descheemaeker).
 
Je komt ook te weten wie Nikola Hendrickx opvolgt als onze huiscartoonist en we stellen je het jaarprogramma voor 2018 voor.
 
Daarna is het tijd om op een feestelijke manier afscheid te nemen van het voorbije jaar met een uitgebreide eindejaarsreceptie met stijlvolle hapjes en drankjes.
 
Toegang
- 13 Euro per persoon
- Vrienden van het ECC:
Als individuele vriend krijg je 1 ticket aan 8 Euro.
Als duo vriend of VIP vriend krijg je 2 tickets aan 16 Euro

 

Inschrijven is noodzakelijk en kan tot 10 december


Maak gebruik van onderstaand inschrijvingsformulier of neem contact op met een van onze bestuursleden om je aanwezigheid te bevestigen. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE 48 0682 2974 4527 van de VZW Euro-kartoenale Kruishoutem.

 

 

 

Voornaam * Vergeet je voornaam niet in te vullen

Naam * Vergeet je naam niet in te vullen

Aantal personen * Vul het aantal personen in

Formule

 

E-mail * Vergeet je e-mailadres niet in te vullenVul een geldig e-mailadres in aub

Opmerking