Homepage nl | fr | en

Exhibitions - Kriebeldiertjes Zomerse Cartoonwandeling

Share on Twitter
Share on Facebook
Share by mail

Back

From 16 july till 30 september 2023

We gaan op een humoristische en speelse manier op zoek naar kriebeldiertjes tijdens deze gezinsvriendelijke wandeling. 

Het Europees Cartoon Centrum neemt je mee op een rustige wandeling met als thema ‘Kriebeldiertjes’. De wandeling start en eindigt in het Europees Cartoon Centrum en is ongeveer 5,5 km lang.


Onderweg ontdek je cartoonspots met cartoons over ‘Kriebeldiertjes’ en leer je ook bij over allerhande insecten dankzij de insectenzomer van Natuurpunt. Het is als het ware een langgerekte tentoonstelling van een 40-tal cartoons over kriebeldiertjes.  

 

Deze zomerse wandeling heeft dus heel wat te bieden: ontspanning met het ganse gezin, een mooi parcours, humor en interessante weetjes. 

Je kan je wandeling afsluiten met een heerlijk streekbiertje in de BRASSERie van het cartoon centrum (enkel op zondag of voor groepen op reservatie). 

 

Winactie

 

Dit jaar hebben we een leuke winactie voor jou. Je kan een van de 5 cartoonpaketten winnen.

Gewoon even de QR-code aan de cartoonspots scannen, enkele eenvoudige vraagjes oplossen en je e-mailadres achterlaten. Je maakt extra kans als je een leuke foto van je wandeling deelt op Facebook of Instagram (vergeet ons niet te taggen zodat we je opmerken) met #cartoonwandeling #kriebeldiertjes. Eind september maken we de winnaars bekend.