Homepage nl | fr | en

Previous exhibitions - 30 years SATYRYKON

Share on Twitter
Delen op Facebook
Share by mail

Back

From 22 june till 28 september 2008

In 1978 werd in het Poolse Legnica een tentoonstelling georganiseerd met het werk van enkele cartoonisten uit de buurt van Wroclaw. Nu 30 jaar later kan Satyrykon terecht beschouwd worden als één van de beste cartoonfestivals ter wereld.

 

Anno 2008 is Satyrykon veel meer dan een gewone cartoonwedstrijd. Ook grafici, beeldhouwers, reclamevormgevers en fotografen worden elk jaar opnieuw uitgedaagd om op humoristische wijze vorm te geven aan een opgelegd thema. De organisatoren slagen er steeds in de beste kunstenaars in het genre te verzamelen voor dit fantastisch evenement.

 

Ter gelegenheid van die 30ste verjaardag brengt het Europees Cartoon Centrum een overzichtstentoonstelling met de beste werken uit de voorbije edities. Een tentoonstelling met topwerken, die terzelfdertijd een mooi zicht geeft op de evolutie van de cartoons.

 

Neem alvast een kijkje op de website van Satyrykon op www.satyrykon.pl.

 

De tentoonstelling is te bezichtigen elke zondag van 22 juni tot 28 september 2008 in het ECC te Kruishoutem, telkens van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur (of op afspraak voor groepen van minimum 10 personen).